Referenties

Kohera haalt dagelijks interactie uit nieuwe website

Kohera lanceerde een nieuwe website om nog meer bezoekers aan te trekken en maximale interactie te verkrijgen. Het moest een website worden die ze gemakkelijk konden updaten, aanpassen en koppelen met andere tools zoals Eventbrite, GoToWebinar en vooral ClickDimensions. Via die marketing automation zorgen trainingen en webinars sindsdien voor nog meer leads. Omdat het meer budget en tijd ging kosten om de vorige website aan te passen, koos Kohera voor een gloednieuwe website in onze WordPress-template Coconut. Zowat alle bestaande content werd volledig hergebruikt.

Sam Steen, sales en marketing manager bij Kohera, vertelt je meer:

Goedkoper en sneller

Vroeger worstelde Kohera toch regelmatig met een hoge onderhoudskost, kleine aanpassingen die men zelf niet meteen kon maken en minder flexibiliteit voor extra’s. Nu draait de site op WordPress, de meest gebruikte software voor websites, en zijn vele extra’s standaard inbegrepen. Daarmee spaart Kohera budget uit en kunnen ze sneller reageren.

Webinar Fridays

Kohera organiseert zeer regelmatig webinars, en met succes. Via GoToWebinar en ClickDimensions komen alle inschrijvingen trouwens rechtstreeks binnen in hun CRM van Microsoft. Vroeger werden de webinars nadien geüpload naar YouTube, maar daar is men vanaf gestapt. Er kwamen wel relatief veel mensen kijken naar die video’s, maar het bleven onbekenden. Nu worden de webinars als webcast geüpload naar GoToWebinar en moet men z’n contactgegevens invoeren om ze te kunnen bekijken. Ook die gegevens komen rechtstreeks binnen in de CRM-software en verrijken de prospectiedatabase. Kohera gebruikt die uitstekende database ten volle om via newsletters top-of-mind te blijven.

Beperkte investering

“We raden Quadrant Communications aan als communicatiepartner omdat de migratie van de oude website naar de nieuwe template heel snel ging”, vertelt Sam Steen. “Het vroeg van ons maar een beperkte investering. Het onderhoud van de website gaat zeer vlot en het beheer laten we in hun handen. We kunnen op die manier zeer goed samenwerken.”

www.kohera.be

Ik wil mijn website online in drie weken