Referenties

Cnext ondersteunt nieuwe dienstverlening met nieuwe website

Cnext had snel een website nodig om zijn nieuwe diensten voor te stellen. Het bedrijf deed niet uitsluitend meer waar klanten hen traditioneel van kenden. Met het nieuwe pakket strategische dienstverlening moest Cnext ook een nieuwe klantendoelgroep aanspreken. Daarom was het opportuun om een nieuwe website te maken, zodat het verschil met vroeger duidelijker zou worden voor gekende contacten.

Peter Van Roosbroeck, general manager bij Cnext, vertelt je hoe ze dat deden:

Meer tijdloze uitstraling

De vorige website van Cnext was lekker trendy, met als nadeel dat die na een paar jaar een beetje een verouderde look had gekregen. De eenvoudige en meer tijdloze uitstraling van onze Coconut-template voor WordPress zal ervoor zorgen dat ze veel langer met dezelfde website kunnen werken.

Eenvoud op de eerste plaats

Uit bezoekersstatistieken weten we dat uitgebreide beschrijvingen van diensten veel minder gelezen worden dan vroeger. Ofwel zorg je voor een korte beschrijving op je website en als je het toch lang wil uitleggen, dan moet het met voorbeelden, demo’s en ander praktisch materiaal. Als je een heel pakket nieuwe dienstverlening wil lanceren, ligt dat laatste natuurlijk niet zo eenvoudig, vooral niet als het snel moet gaan. Daarom is ervoor gekozen om alles zo kort en eenvoudig mogelijk voor te stellen. Later kan er nog allerlei en meer interactieve content aan de website van Cnext toegevoegd worden, zonder dat er programmeerwerk aan te pas komt.

Snelheid en bereikbaarheid

Cnext liet de volledige begeleiding van start tot oplevering aan ons over en is zeer tevreden. “Wat we sterk onderschat hebben bij de implementatie is hoe je eenvoud kan bekomen”, vertelt Peter Roosbroeck. “We maken enorm veel content over ons bedrijf en onze diensten en we stelden in gesprekken met Quadrant Communications vast dat we daarin nog een stap vooruit konden zetten. Ik zou Quadrant aanbevelen omdat ze begrijpen wat de uitdagingen in onze sector zijn. Wat we zo fijn vinden aan onze samenwerking is hun snelheid en bereikbaarheid. We weten allemaal dat als een klant iets nodig heeft, het zeer snel moet gaan.”

www.cnext.eu

Ik wil mijn website online in drie weken